De volaille

1676 kliknięć
11.04.2013
blog: codogara

Przepis: De volaille

Zaczynamy od przecięcia piersi z kurczaka na pół, ale nie do końca. Krojąc w poprzek tworzymy większą powierzchnię. Po rozcięciu powinien się łączyć jednym bokiem i przypominać kształtem serce. Następnie przykrywamy go folią spożywczą i uderzamy tłuczkiem, aby uzyskać jak najcieńszy kotlet. Folia zapobiega odpryskom kawałków mięsa. Potem doprawiamy go solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Identycznie czynimy z drugim...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    K&M&W
    K&M&W Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W trzech smakach...
    De volaille z pieczarkami

    De volaille z pieczarkami 2375

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Kotlet de volaille

    Kotlet de volaille 1756 @

    garymichy
    garymichy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    garymichy
    Kotlet de volaille

    Kotlet de volaille 2609

    Optymistyczna
    Optymistyczna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Optymistyczna kuchnia
    De volaille

    De volaille 1725

    Aneta S
    Aneta S Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzone Przepisy Misiaczka
    De Volaille

    De Volaille 1346

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    De volaille

    De volaille 1676

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Kotlety de volaille

    Kotlety de volaille 1330

    Dana W.
    Dana W. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Simply Cooking
    De Volaille

    De Volaille 333

    Mgotuje
    Mgotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marta gotuje
    Kotlety de volaille

    Kotlety de volaille 1058

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    kotlet de volaille

    kotlet de volaille 623