Deser RAFAELLO

266 kliknięć
30.04.2013
blog: L'arte del cibo

Przepis: Deser RAFAELLO

Potrzebujemy: 300 gram wiórek kokosowych 3 łyżki mąki 3 łyżki mąki ziemniaczanej 1 litr mleka 1 masło 1 szklanka cukru 1 cukier waniliowy 2 duże paczki słonych krakersów 1/2 litra mleka zagotowujemy z cukrem i cukrem waniliowym. W drugiej części mleka ( 0,5 litra) mieszamy mąkę, mąkę ziemniaczaną, 100 gram wiórek ( 1 paczka), i całość dodajemy do gotującego się mleka. Mieszamy, aż zrobi się masa budyniowa. Zdejmujemy z gazu...

Zobacz także przepisy na:

    Rozgotowana
    Rozgotowana
    Deser Rafaello
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Deser Rafaello

    Deser Rafaello 539

    Rozgotowana
    Rozgotowana
    Deser Rafaello
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Deser Rafaello

    Deser Rafaello 138

    L'arte del cibo
    L'arte del cibo
    Deser RAFAELLO
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Deser RAFAELLO

    Deser RAFAELLO 266

    Rozgotowana
    Rozgotowana
    Deser Rafaello
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Deser Rafaello

    Deser Rafaello 153

    doprawione fantazją
    doprawione fantazją
    Rafaello
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rafaello

    Rafaello 13855

    Anna Małek
    Anna Małek
    Rafaello – deser
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rafaello – deser

    Rafaello – deser 761