Domowa fasolka konserwowa

94 kliknięcia
31.08.2017
blog: Ada w kuchni

Przepis: Domowa fasolka konserwowa

Dziś ciąg dalszy wpisów pod hasłem "domowa przetwórnia" a na tapecie fasolka szparagowa. Najlepiej wybierać okazy młode, jędrne i najlepiej bez łyka. Jeśli mamy fasolkę z łykiem, należy ją bardzo dokładnie z tego łyka obrać aby potem nie męczyć się przy jedzeniu. Jak można podać taką fasolkę? Na ciepło na przykład podgrzaną na małej ilości masła czy oliwy albo na zimno z dodatkiem cebulki, ogórka konserwowego, sokiem z...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    panimagoga
    panimagoga
    PRZETWORY
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PRZETWORY

    PRZETWORY 2007

    precelia
    precelia
    Fasolka konserwowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka konserwowa

    Fasolka konserwowa 671