Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane

400 kliknięć
09.10.2015
blog: GUTFUT

Przepis: Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane

To kolejna pozycja z serii MUST EAT, co nie zmienia faktu, że w moim domu papryczki jem tylko ja. Od razu widać, kto jest tu ostry Uwielbiam różne kombinacje antipasti i będąc w ciąży ze Starszą była to moja jedyna zachcianka, na widok której autentycznie dostawałam ślinotoku. Do dziś mi zostało! A gdy wybrałam się na targ kupując kilogramy wszystkiego do tegorocznych przetworów i zobaczyłam pakowane po 5 kilo śliczne...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Antypasti - papryczki nadziewane

    Antypasti - papryczki nadziewane 5432

    MartaF
    MartaF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchennym raju
    Papryka faszerowana po włosku

    Papryka faszerowana po włosku 220

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Papryczki faszerowane serkiem (antipasti)

    Papryczki faszerowane serkiem (antipasti) 2054

    odKuchni
    odKuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    odKuchni
    Antipasti – papryczki z serem

    Antipasti – papryczki z serem 411

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Chutney pomidorowo-brzoskwiniowy

    Chutney pomidorowo-brzoskwiniowy 125

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Smardze z fetą w oliwie

    Smardze z fetą w oliwie 96

    Zielaczek
    Zielaczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zielakowo
    Antipasti - ostre papryczki z serkiem

    Antipasti - ostre papryczki z serkiem 1556

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Antipasti z ogórka

    Antipasti z ogórka 40

    gutfut
    gutfut Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    GUTFUT
    Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane

    Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane 400