Domowe antipasti z papryki i sera

2421 kliknięć
28.10.2013
blog: sierotka marysia w kuchni

Przepis: Domowe antipasti z papryki i sera

Antipasti/antipastosą to tradycyjne włoskie przystawki podawane na stół przed głównym posiłkiem alby pobudzić apetyt. Najpopularniejszym antipasti jest carpaccio i nadziewane oliwki. Nigdy mnie nie kusiły te faszerowane papryczki w sklepach czy w restauracjach a gdy spróbowałam takiej z domowej produkcji zakochałam się w smaku! Świetne na przystawkę ale jako lekkie danie też super pasują. Wspaniałego aromatu nabrała oliwa -...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    MartaF
    MartaF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchennym raju
    Papryka faszerowana po włosku

    Papryka faszerowana po włosku 216

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Antypasti - papryczki nadziewane

    Antypasti - papryczki nadziewane 5354

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    SER    KORYCIŃSKI

    SER KORYCIŃSKI 4982

    kasia k.
    kasia k. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchenne inspiracje kasi k.
    DOMOWY SUBWAY

    DOMOWY SUBWAY 3338

    Dorotas30
    Dorotas30 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Słodko-Słone
    Ser koryciński - domowy

    Ser koryciński - domowy 2580

    gutfut
    gutfut Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    GUTFUT
    Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane

    Domowe antipasti, czyli papryczki nadziane 373