Dopiaza, czyli dwie cebule

133 kliknięcia
19.02.2013
blog: Kultura Kulinarna

Dopiaza, czyli dwie cebule

Indyjskie smaki bardzo nam odpowiadają. A właściwie te pseudo-indyjskie, które są dla nas dostępne w polskich sklepach. Nie mające one ponoć nic wspólnego z prawdziwą kuchnią indyjską. Pamiętam program Gordona Ramsay’a opowiadający o jego wyprawie do Indii. Nawet on – smakosz jakich mało, był zaskoczony różnicą między tym co jadał i gotował w Wielkiej Brytanii, a tym co trafiło na jego talerz w jednej z restauracji w New...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    Kinia87
    Kinia87 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kultura Kulinarna
    Dopiaza, czyli dwie cebule

    Dopiaza, czyli dwie cebule 133

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just a SALAD
    DWA BRATANKI

    DWA BRATANKI 44

    bisiakowska
    bisiakowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Iammuffina
    Dwie przystawki z patisonem

    Dwie przystawki z patisonem 74

    Chimek
    Chimek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuryer Cyniczny
    Dopiaza curry

    Dopiaza curry 46

    Marta
    Marta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Codzienne gotowanie
    Kurczak dopiaza

    Kurczak dopiaza 119

    kimek
    kimek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Indii
    Jagnięcina Dopiaza (Lamb Dopiaza)

    Jagnięcina Dopiaza (Lamb Dopiaza) 184