Dorsz smażony w panierce z migdałami

216 kliknięć
11.12.2015
blog: Milion Smaków

Przepis: Dorsz smażony w panierce z migdałami

Obok tradycyjnego karpia i ryb w galarecie na wigilijnym stole w mojej rodzinie zawsze pojawia się dorsz smażony w panierce. Szybkie i pewne danie, które smakuje wszystkim miłośnikom ryb. W tym roku po raz pierwszy jako dodatek do dorsza pojawiły się lekko uprażone migdały. Kompozycja sprawdza się bardzo dobrze ;)

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Dorsz w migdałach

    Dorsz w migdałach 183

    jaglusia
    jaglusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaglusia
    Dorsz w migdałach z sosem winnym

    Dorsz w migdałach z sosem winnym 18

    mikkac8504
    mikkac8504 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Italianizzato
    Merluzzo con arancia al forno

    Merluzzo con arancia al forno 45

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    DORSZ SMAŻONY

    DORSZ SMAŻONY 8785