DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

1713 kliknięć
11.09.2013
blog: coolandminty

Przepis: DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

Dorsz to delikatna ryba o zwartym białym miąższu. Nietłusta i neutralna w smaku idealnie nadaje się do różnorakiego przyrządzania. Według mnie najlepiej podawć ją z różnymi panierkami, które doskonale zabezpieczają kruchą rybę przed rozpadnięciem podczas smażenia. Oto jedna z moich propozycji. Polecam. SKŁADNIKI na 2 porcje: RYBA 400 g filetów z dorsza sól morska, pieprz czarny i ziołowy 2 łyżki soku z cytryny PANIERKA 1/2...

Zobacz także przepisy na:

    aniamat
    aniamat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolandminty
    DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE

    DORSZ W CYTRYNOWEJ PANIERCE 1713

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Dorsz w cytrynowej panierce

    Dorsz w cytrynowej panierce 444

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Ryba w cytrynowej panierce

    Ryba w cytrynowej panierce 1761

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    DORSZ W CYTRUSOWEJ PANIERCE

    DORSZ W CYTRUSOWEJ PANIERCE 275

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Dorsz cytrynowy panierowany, smażony

    Dorsz cytrynowy panierowany, smażony 2633

    Lovecozdrowe
    Lovecozdrowe Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Love co zdrowe
    Odchudzona panierka

    Odchudzona panierka 888

    Ivon
    Ivon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Waniliowo mi
    Dorsz w chrupiącej piwnej panierce

    Dorsz w chrupiącej piwnej panierce 851