Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

192 kliknięcia
28.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

1,5 kg dyni piżmowej 200 g kapusty kwaszonej 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 marchewka (ok. 100 g) 200 g sera mozzarella olej do smażenia sól morska pieprz bazylia Składniki pozwalają na wykonanie 4 dużych porcji obiadowych. Przygotowanie. 1. Dynia piżmowa: Dynię umyć, przekroić na pół i usunąć pestki. Naciąć za pomocą noża do pizzy, uważając, żeby nie przeciąć skóry. Polać z wierzchu olejem do smażenia oraz doprawić solą morską...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    biodika
    biodika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pij soki wyciskane
    Paluchy z kapustą kwaszoną

    Paluchy z kapustą kwaszoną 76

    j.szuba
    j.szuba Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Misiu Lubi Zjesc
    Faszerowana Dynia Piżmowa

    Faszerowana Dynia Piżmowa 2184

    przepisybetty
    przepisybetty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinarneprzepisybetty
    Dynia piżmowa

    Dynia piżmowa 8517

    Facet i Kuchnia
    Facet i Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FACET I KUCHNIA
    Dynia nadziewana kurkami

    Dynia nadziewana kurkami 56

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Dynia piżmowa kiszona, tarta

    Dynia piżmowa kiszona, tarta 20