Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

184 kliknięcia
28.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

1,5 kg dyni piżmowej 200 g kapusty kwaszonej 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 marchewka (ok. 100 g) 200 g sera mozzarella olej do smażenia sól morska pieprz bazylia Składniki pozwalają na wykonanie 4 dużych porcji obiadowych. Przygotowanie. 1. Dynia piżmowa: Dynię umyć, przekroić na pół i usunąć pestki. Naciąć za pomocą noża do pizzy, uważając, żeby nie przeciąć skóry. Polać z wierzchu olejem do smażenia oraz doprawić solą morską...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    przepisybetty
    przepisybetty
    Dynia piżmowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dynia piżmowa

    Dynia piżmowa 8486

    weganon
    weganon
    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA

    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA 5261