Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

173 kliknięcia
28.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

1,5 kg dyni piżmowej 200 g kapusty kwaszonej 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 marchewka (ok. 100 g) 200 g sera mozzarella olej do smażenia sól morska pieprz bazylia Składniki pozwalają na wykonanie 4 dużych porcji obiadowych. Przygotowanie. 1. Dynia piżmowa: Dynię umyć, przekroić na pół i usunąć pestki. Naciąć za pomocą noża do pizzy, uważając, żeby nie przeciąć skóry. Polać z wierzchu olejem do smażenia oraz doprawić solą morską...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    j.szuba
    j.szuba Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Misiu Lubi Zjesc
    Faszerowana Dynia Piżmowa

    Faszerowana Dynia Piżmowa 2059

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1592

    przepisybetty
    przepisybetty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinarneprzepisybetty
    Dynia piżmowa

    Dynia piżmowa 8155

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Zupa z czerwonej kapusty

    Zupa z czerwonej kapusty 2448