Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

104 kliknięcia
28.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Dynia piżmowa nadziewana kapustą kwaszoną

1,5 kg dyni piżmowej 200 g kapusty kwaszonej 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 marchewka (ok. 100 g) 200 g sera mozzarella olej do smażenia sól morska pieprz bazylia Składniki pozwalają na wykonanie 4 dużych porcji obiadowych. Przygotowanie. 1. Dynia piżmowa: Dynię umyć, przekroić na pół i usunąć pestki. Naciąć za pomocą noża do pizzy, uważając, żeby nie przeciąć skóry. Polać z wierzchu olejem do smażenia oraz doprawić solą morską...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    suviksuvikki
    suviksuvikki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mamazmotylem
    Gulasz z dynią piżmową

    Gulasz z dynią piżmową 955

    agamilos00
    agamilos00 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mecooks
    Dynia piżmowa w stylu curry

    Dynia piżmowa w stylu curry 367

    przepisybetty
    przepisybetty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinarneprzepisybetty
    Dynia piżmowa

    Dynia piżmowa 7742

    elfinka
    elfinka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Frozen Spinach
    Faszerowana dynia piżmowa

    Faszerowana dynia piżmowa 4857