Dyniowa baza

34 kliknięcia
24.10.2017
blog: Rosiołowa

Przepis: Dyniowa baza

Przecier, mus, purre jak zwał tak zwał, grunt że owe coś sprawia, że zrobienie potraw z dyni staje się łatwiejsze. Przecier z powodzeniem możemy zawekować i przechowywać w chłodnym miejscu przez całą zimę. Dyniowa baza doskonale nadaje się do zup, kopytek dyniowych, słodkich musów, jako składnik ciasta czy pasty kanapkowej. Biegnijcie do sklepu, kupujcie dynię i do dzieła. Czytaj więcej Artykuł Dyniowa...

Zobacz także przepisy na:

    kikimora
    kikimora
    Dyniowa pizza!
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dyniowa pizza!

    Dyniowa pizza! 142

    Katie
    Katie
    207. Placki dyniowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    207. Placki dyniowe

    207. Placki dyniowe 80

    mam_to_na_widelcu
    mam_to_na_widelcu
    MUS DYNIOWY
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MUS DYNIOWY

    MUS DYNIOWY 139

    edit
    edit
    Dyniowe racuchy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dyniowe racuchy

    Dyniowe racuchy 168

    komarka
    komarka
    Legumina dyniowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Legumina dyniowa

    Legumina dyniowa 610

    komarka
    komarka
    Koktajl dyniowy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koktajl dyniowy

    Koktajl dyniowy 57

    rosiolowa
    rosiolowa
    Dyniowa baza
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dyniowa baza

    Dyniowa baza 34