Dżem rabarbarowy ze skórką pomarańczową

24 kliknięcia
08.06.2015
blog: Katalog smaków

Przepis: Dżem rabarbarowy ze skórką pomarańczową

W zeszłym roku robiłam dżem rabarbarowy po raz pierwszy. Domownikom bardzo posmakował, więc w tym roku pokusiłam się o nową porcję takich pyszności, choć w nieco zmienionej formie. Inspiracją był dla mnie przepis zamieszczony na blogu Obżarciuch. Składniki, których będziemy potrzebować: rabarbar 1 kg (po obraniu) kandyzowana skórka pomarańczowa 1 łyżka cukier 500 g żelfix (2:1) 1 opakowanie Sposób wykonania: Rabarbar...

Zobacz także przepisy na:

    hermenegilda.sap
    hermenegilda.sap
    Dżem rabarbarowy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dżem rabarbarowy

    Dżem rabarbarowy 79