Ewa Hangel „Garnek rzymski” – recenzja

104 kliknięcia
19.07.2017
blog: BaBy w kuchni

Przepis: Ewa Hangel „Garnek rzymski” – recenzja

To nie było moje pierwsze spotkanie z książkami Ewy Hangel. Całkiem niedawno testowałam jej przepisy na wegetariańskie dania z kociołka. Te dwie książki łączy jedno – smak. Potrawy pani Ewy są sycące i „swojskie”. Nie znajdziecie tu modnych ostatnio składników z grona superfood, typu chia, quinoa czy jagody goji. Autorka miesza za to polskie tradycje z węgierskimi przyprawami. I wydobywa z nich same wspaniałości. Jak i co...

Zobacz także przepisy na:

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Chleb pszenny z ziarnami

    Chleb pszenny z ziarnami 371

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Gulasz wieprzowy z wiśniami

    Gulasz wieprzowy z wiśniami 110

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Jak piec w garnku rzymskim?

    Jak piec w garnku rzymskim? 846