fasolka szparagowa w cieście francuskim

58 kliknięć
26.07.2013
blog: zapachy kuchni

Przepis: fasolka szparagowa w cieście francuskim

Fasolka rośnie w ogródku jak na drożdżach i gościła na naszym stole w różnych wersjach. Dzisiaj postanowiłam zapakować ją do ciasta, tak żeby dzieci mogły zjeść coś smacznego na dworze. Prosto, smacznie i szybko! Składniki: - 2 opakowania ciasta francuskiego świeżego ( po 275 g) - 10 małych plasterków sera żółtego - fasolka ( u mnie "na oko" po kilka sztuk na bułeczkę, w sumie mała miseczka) - jajko Fasolkę myjemy i...

Zobacz także przepisy na:

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl
    Danie jednogarnkowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Danie jednogarnkowe

    Danie jednogarnkowe 6922