Fasolka szparagowa w panierce.

485 kliknięć
23.07.2017
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Fasolka szparagowa w panierce.

Wczoraj zrobiłem sobie coś takiego. :) Składniki : młoda fasolka szparagowa żółta lub zielona olej lub oliwa z oliwek bułka tarta sól woda Sposób wykonania : Fasolkę opłucz, odetnij końce, wrzuć do rondla i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedź, fasolkę polej olejem lub oliwą , posyp bułką tartą , wymieszaj. Dopraw do smaku solą. Podawaj zaraz po przygotowaniu, gdy fasolka jest ciepła. Ja czasem posypuję...

Zobacz także przepisy na:

    KOLORgotowania
    KOLORgotowania
    Fasolka szparagowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 2377

    Kasia123
    Kasia123
    Fasolka szparagowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 2609

    Obsesja Smaków
    Obsesja Smaków
    Fasolka szparagowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 5391