Fasolka szparagowa w panierce.

473 kliknięcia
23.07.2017
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Fasolka szparagowa w panierce.

Wczoraj zrobiłem sobie coś takiego. :) Składniki : młoda fasolka szparagowa żółta lub zielona olej lub oliwa z oliwek bułka tarta sól woda Sposób wykonania : Fasolkę opłucz, odetnij końce, wrzuć do rondla i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedź, fasolkę polej olejem lub oliwą , posyp bułką tartą , wymieszaj. Dopraw do smaku solą. Podawaj zaraz po przygotowaniu, gdy fasolka jest ciepła. Ja czasem posypuję...

Zobacz także przepisy na:

    Ile smaku
    Ile smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ile smaku
    Fasolka szparagowa do obiadu

    Fasolka szparagowa do obiadu 3661

    Obsesja Smaków
    Obsesja Smaków Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obsesja Smaków
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 5349

    KOLORgotowania
    KOLORgotowania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kolorgotowania.pl
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 2329

    Kasia123
    Kasia123 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i Ogród
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 2504