Fasolka szparagowa z bułka tartą, czosnkiem i natką pietruszki

46 kliknięć
20.08.2014
blog: Gocha gotuje!

Fasolka szparagowa z bułka tartą, czosnkiem i natką pietruszki

S k ł a d n i k i:(dla 2-3 osób) - 1 kg fasolki szparagowej - 50 ml oliwy z oliwek - 50 g masła - 3 ząbki czosnku - 1 czerwona papryczka chili - 5 łyżek bułki tartej - 1 pęczek natki pietruszki - 0,5 łyżeczki soli S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: fasolkę gotujemy i odcedzamy. w garnku roztapiamy oliwę z masłem, podsmażamy na niej przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekane chili, dodajemy bułkę tartą, czekamy aż się...

Zobacz także:

    doris
    doris Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Szaleństwa
    Hummus z natką pietruszki

    Hummus z natką pietruszki 49