Fasolowa babka z suszonymi śliwkami i karmelizowanymi stokrotkami

79 kliknięć
24.03.2015
blog: Kulinarne pomyłki

Fasolowa babka z suszonymi śliwkami i karmelizowanymi stokrotkami

Składniki na babkę: - 250 g gotowanej na parze czerwonej fasoli Bonduelle - 190 g jogurtu naturalnego - 1/3 szklanki naparu z kawy - 1/3 szklanki oleju - 3 jajka - 1 i 1/2 szklanki cukru - 1 szklanka mąki z pełnego przemiału - 1 szklanka mąki pszennej - 2/3 szklanki kakao - 200 g suszonych śliwek - 1 łyżeczka cynamonu - 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej - 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia - 1/2 łyżeczka sody Składniki na...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także: