Faszerowana pierś z indyka

7281 kliknięć
02.01.2015
blog: Domowa kuchnia Aniki

Przepis: Faszerowana pierś z indyka

Faszerowana pierś z indyka Dziś przedstawiam przepis na smaczną pieczeń z piersi indyka z nadzieniem. W jego skład wchodzą pieczarki i żółty ser. Pieczeń jest bardzo dobra i można ją jadać na gorąco jako danie obiadowe, np z sosem ( fajnie komponuje się z sosem chrzanowym ), albo też na zimno jako wędlinę. Gorące mięso najlepiej pokroić nożem z ząbkami ( kawałki mięsa nie będą poszarpane ). U nas ostatnio tą pieczeń...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kuchnia Doroty
    Kuchnia Doroty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Pierś z indyka faszerowana

    Pierś z indyka faszerowana 10528

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Faszerowana pierś z indyka

    Faszerowana pierś z indyka 7281

    annalyskawa79
    annalyskawa79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    to jest pyszne
    Faszerowany udziec z indyka

    Faszerowany udziec z indyka 6850

    pees91
    pees91 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity kąsek
    Pieczona pierś z indyka

    Pieczona pierś z indyka 10407

    Bon
    Bon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bo(ro)n Appétit
    Pieczona piers z indyka

    Pieczona piers z indyka 10501