Faszerowana pierś

452 kliknięcia
14.08.2014
blog: Mała Łyżeczka

Przepis: Faszerowana pierś

Porządkując zdjęcia na dysku zauważyłam kilka folderów z przepisami, które miały, ale z jakiś powodów jeszcze się nie pojawiły na blogu. Najwyższa pora nadrobić zaległości ;) Już niedługo jesień, okres grzybobrania - przepis będzie jak znalazł! Wykorzystałam: 4 piersi z kurczaka 400g mrożonych grzybów 150 ml wytrawnego białego wina małą cebulę 1 op. sosu pieczeniowego ciemnego oliwa z oliwek przyprawy: pieprz, sól, zioła...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kuchnia Doroty
    Kuchnia Doroty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Pierś z indyka faszerowana

    Pierś z indyka faszerowana 10601

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Faszerowana pierś z indyka

    Faszerowana pierś z indyka 7308

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Faszerowana pierś z kurczaka

    Faszerowana pierś z kurczaka 3264

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Pierś kurczaka faszerowana

    Pierś kurczaka faszerowana 2764

    jantar92
    jantar92 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Napiecyku
    Faszerowana pierś kurczaka

    Faszerowana pierś kurczaka 3029

    aniab
    aniab Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    slonecznakuchnia
    Faszerowana pierś z kurczaka

    Faszerowana pierś z kurczaka 2424

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Pierś kurczaka faszerowana porem

    Pierś kurczaka faszerowana porem 2256