Faszerowana włoska kapusta

1148 kliknięć
13.03.2012
blog: Kuchenna Wyspa Smaków

Przepis: Faszerowana włoska kapusta

To fajna alternatywa dla tradycyjnych gołąbków. Znacznie mniej pracochłonna a równie pyszna. Potrzebna nam będzie jedna duża kapusta włoska, pekińska, rzymska (biała trzeba sparzyć żeby zdjąć liście. 400 g mielonej wieprzowiny 400 g mielonej wołowiny 3/4 szklanki surowego ryżu 2 jajka 1 duża cebula 1-2 litry bulionu - ilość zależy od wielkości garnka do gotowania sól, pieprz, suszony tymianek lub majeranek Gaza lub cienka...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    mysza
    mysza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenna Wyspa Smaków
    Faszerowana włoska kapusta

    Faszerowana włoska kapusta 1148

    Kuchnia Ani Z.
    Kuchnia Ani Z. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Ani Z.
    Kapusta włoska faszerowana

    Kapusta włoska faszerowana 1336

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Gołąbki z kapusty włoskiej

    Gołąbki z kapusty włoskiej 6736

    Olcia706
    Olcia706 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olcia gotuje
    Gołąbki z kapusty włoskiej

    Gołąbki z kapusty włoskiej 6916

    wisla
    wisla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zapach chleba
    Kapusta faszerowana

    Kapusta faszerowana 1053

    peggi
    peggi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Peggi w kuchni
    Surówka z kapusty włoskiej

    Surówka z kapusty włoskiej 5540

    Ania00
    Ania00 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pokochaj gotowanie
    Kapusta włoska zasmażana

    Kapusta włoska zasmażana 3639

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Filipinka
    Kapusta faszerowana

    Kapusta faszerowana 12