Faszerowana włoska kapusta

1142 kliknięcia
13.03.2012
blog: Kuchenna Wyspa Smaków

Faszerowana włoska kapusta

To fajna alternatywa dla tradycyjnych gołąbków. Znacznie mniej pracochłonna a równie pyszna. Potrzebna nam będzie jedna duża kapusta włoska, pekińska, rzymska (biała trzeba sparzyć żeby zdjąć liście. 400 g mielonej wieprzowiny 400 g mielonej wołowiny 3/4 szklanki surowego ryżu 2 jajka 1 duża cebula 1-2 litry bulionu - ilość zależy od wielkości garnka do gotowania sól, pieprz, suszony tymianek lub majeranek Gaza lub cienka...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    oldfork
    oldfork Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    oldfork
    Kapusta włoska na mleku

    Kapusta włoska na mleku 41

    mysza
    mysza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenna Wyspa Smaków
    Faszerowana włoska kapusta

    Faszerowana włoska kapusta 1142

    Kuchnia Ani Z.
    Kuchnia Ani Z. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Ani Z.
    Kapusta włoska faszerowana

    Kapusta włoska faszerowana 1327

    elatonie
    elatonie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HARRISA
    ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA KAPUSTĄ

    ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA KAPUSTĄ 156