Faszerowane bulwy kopru włoskiego

196 kliknięć
18.06.2016
blog: Kulinarne Wariacje

Przepis: Faszerowane bulwy kopru włoskiego

Koper włoski jest jedną z najstarszych rodzin przyprawowych oraz leczniczych. Znajduje też swoje zastosowanie w kuchni, głównie jako przyprawa, lecz również jako składnik sałatek czy zup. Ja proponuję wykorzystać go w formie zapieczonej, nafaszerowanego mięsem mielonym. Składniki: 3 duże bulwy kopru włoskiego 500g mięsa mielonego 1 cebula 1 filiżanka bulionu 1 bułka kajzerka 150 g sera gouda 100g masła Sok z cytryny Sól...

Zobacz także przepisy na:

    Baika w kuchni
    Baika w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BAiKA w Kuchni
    Smażony koper włoski

    Smażony koper włoski 345

    panipanidomu
    panipanidomu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pan i Pani domu
    Koper włoski

    Koper włoski 3445

    doowa
    doowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Małe Czarowanie
    Sałatka z kopru włoskiego

    Sałatka z kopru włoskiego 3093

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Perliczka pieczona

    Perliczka pieczona 4791

    belgia od kuchni
    belgia od kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    belgia od kuchni
    Koper włoski po nicejsku

    Koper włoski po nicejsku 3467

    Hajduczek
    Hajduczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Hajduczek naturalnie
    Kiszony koper włoski

    Kiszony koper włoski 20