Faszerowane bulwy kopru włoskiego

183 kliknięcia
18.06.2016
blog: Kulinarne Wariacje

Przepis: Faszerowane bulwy kopru włoskiego

Koper włoski jest jedną z najstarszych rodzin przyprawowych oraz leczniczych. Znajduje też swoje zastosowanie w kuchni, głównie jako przyprawa, lecz również jako składnik sałatek czy zup. Ja proponuję wykorzystać go w formie zapieczonej, nafaszerowanego mięsem mielonym. Składniki: 3 duże bulwy kopru włoskiego 500g mięsa mielonego 1 cebula 1 filiżanka bulionu 1 bułka kajzerka 150 g sera gouda 100g masła Sok z cytryny Sól...

Zobacz także przepisy na:

    panipanidomu
    panipanidomu
    Koper włoski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koper włoski

    Koper włoski 3417

    Joaska
    Joaska
    Perliczka pieczona
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Perliczka pieczona

    Perliczka pieczona 4733