Faszerowane grzyby Portobello

6910 kliknięć
08.07.2015
blog: Stare Gary

Przepis: Faszerowane grzyby Portobello

Dzisiaj pomysł na szybką przystawkę. Faszerowane grzyby Portobello. Są moim zdaniem smaczniejsze od zwykłych pieczarek, a dzięki swojej wielkości, łatwiejsze do faszerowania. Jeżeli podajemy je jako przystawkę lub przekąskę, warto po upieczeniu podzielić każdy na cztery części. Jeżeli podamy taki grzyb w całości z dużą porcją sałaty - będziemy mieli całkiem solidne danie np na lunch. składniki 4 duże grzyby Portobello oliwa...

Zobacz także przepisy na:

    sisters
    sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paleta Smaku
    Faszerowane portobello

    Faszerowane portobello 209

    Hausik
    Hausik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Do garów marsz
    faszerowane pieczarki portobello

    faszerowane pieczarki portobello 1575

    Vin
    Vin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Co tak pachnie?
    Faszerowane Portobello

    Faszerowane Portobello 1819

    miskawkuchni
    miskawkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miśka W Kuchni
    Nadziewane grzyby portobello

    Nadziewane grzyby portobello 2820

    Izabela P.
    Izabela P. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Wariacje
    Nadziewane portobello

    Nadziewane portobello 1793

    Ol-G
    Ol-G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    VegOlga
    Portobello faszerowane tofu

    Portobello faszerowane tofu 58

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Faszerowane grzyby Portobello

    Faszerowane grzyby Portobello 6910