Faszerowane udo indyka w pikantnym sosie

500 kliknięć
25.01.2015
blog: jezynowychrusniak.blogspot.com

Przepis: Faszerowane udo indyka w pikantnym sosie

Niedzielny obiad, oprócz płynnego złota czyli rosołu, faszerowane pieczarkami uda indyka w pikantnym i kremowym sosie, pycha. 2 uda z indyka 1/2 kg pieczarek duża cebula 3 łyżki masła 3 suszone grzyby pół łyżeczki płatków chilli ( ja miałam tureckie) sól olej Uda z indyka wytrybowałam czyli pozbawiłam kości, 5 dużych pieczarek posiekałam i usmażyłam na łyżce masła, ostudziłam i włożyłam do kieszonki uda indyka. Mięso...

Zobacz także przepisy na:

    natalis
    natalis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zdrowi na co dzień
    Pieczeń   " wegański indyk"

    Pieczeń " wegański indyk" 200

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad"

    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad" 1540

    Kuchnia Doroty
    Kuchnia Doroty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Pierś z indyka faszerowana

    Pierś z indyka faszerowana 11704

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6532

    natalis
    natalis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zdrowi na co dzień
    Pieczeń   " wegański indyk"

    Pieczeń " wegański indyk" 177

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Faszerowana pierś z indyka

    Faszerowana pierś z indyka 7802