Faszerowany filet z kurczaka ze skórką z szynki parmeńskiej podany z marchewkowym pure i kapustą na białym winie

183 kliknięcia
21.09.2016
blog: Qchenne-inspiracje

Przepis: Faszerowany filet z kurczaka ze skórką z szynki parmeńskiej podany z marchewkowym pure i kapustą na białym winie

Danie na elegancki obiad, lub wykwintną kolację. Tak przygotowanego mięsa nie powstydzicie się nawet przed najbardziej wymagającymi gośćmi. Pieczony w ten sposób kurczak jest delikatny, soczysty i bardzo aromatyczny. Sekretem jest skórka z szynki parmeńskiej, która oprócz tego że sama w sobie smakuje genialnie, fantastycznie zatrzymuje wilgoć. Mięso podałam z marchewkowym pure i kapustą pekińską na ciepło z porem i białym...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    paulak
    paulak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Smaku
    Drink - Mojito

    Drink - Mojito 1184

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6532

    paulak
    paulak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Smaku
    Ryba w cieście curry

    Ryba w cieście curry 905

    ŁOWCA SMAKU
    ŁOWCA SMAKU Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łowca Smaku
    Faszerowane filety z kurczaka

    Faszerowane filety z kurczaka 1554

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1644