Filet panierowany otrębami i bułką tartą

87 kliknięć
17.10.2013
blog: Ewa w kuchni

Przepis: Filet panierowany otrębami i bułką tartą

Nie od dziś wiadomo, że otręby są zdrowe, mają dużo błonnika i zawierają dużo witamin oraz są pomocne w prawidłowym funkcjonowaniu układu pokarmowego. Ja bardzo lubię dodawać otręby do pieczywa gdy piekę domowy chleb lub bułki. Ale dodałam je także właśnie do panierki smażąc kotlety z piersi kurczaka. Niby zwykła panierka a jednak zdrowsza niż z samej bułki. Rozwiń i czytaj przepis :

Zobacz także przepisy na:

    kocie-smaki
    kocie-smaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kocie Smaki
    Nie tylko koty lubią ryby.

    Nie tylko koty lubią ryby. 108

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Filet z indyka z żurawiną

    Filet z indyka z żurawiną 6198

    Weronika -
    Weronika - Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domogród
    Ryba w panierce tradycyjna i pyszna

    Ryba w panierce tradycyjna i pyszna 359

    anika85
    anika85 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jodłowe zacisze
    Pierś pod serem

    Pierś pod serem 380

    Catarinka71
    Catarinka71 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczy
    Filet kurczaka panierowany otrębami

    Filet kurczaka panierowany otrębami 476