Filet w zalewie pomidorowej

64 kliknięcia
06.01.2014
blog: Praktyczna.pl

Filet w zalewie pomidorowej

Ta przekąska ma zawsze wzięcie. Polecam jako hit na imprezkę. Jej zaletą jest również to, że można przygotować kilka dni wcześniej. Zalewa: 1,5 litra wody, 1 szklanka octu 10%, 3 łyżeczki cukru, 1 łyżeczka soli, ziele angielskie, liść laurowy. To wszystko razem zagotować, dodać 2 małe puszki przecieru pomidorowego. 2 duże cebule pokroić w kostkę lub piórka i zeszklić w 1/2 szklanki oleju, połączyć z zalewą. 1,5 kg filetów...

Zobacz także:

    Kulinarny Lans
    Kulinarny Lans Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny Lans
    Ogórki w zalewie miodowej

    Ogórki w zalewie miodowej 4013

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Grzyby w zalewie octowej

    Grzyby w zalewie octowej 5400

    Asch
    Asch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Praktyczna.pl
    Filet w zalewie pomidorowej

    Filet w zalewie pomidorowej 64

    yeschef.blog
    yeschef.blog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    yeschef
    Śledź w zalewie cydrowej

    Śledź w zalewie cydrowej 82

    rstolp102
    rstolp102 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód i Pieprz
    rolmopsy w pomidorowej zalewie

    rolmopsy w pomidorowej zalewie 123