Francuskie paluszki z solą i kminkiem

198 kliknięć
13.04.2013
blog: Kuchnia domowa Ani

Przepis: Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Bardzo udany eksperyment z ciastem francuskim. Polecam, bo to całkiem fajna i szybka do przygotowania przekąska. Składniki: 1 ciasto francuskie sól gruboziarnista kminek 1 jajko Sposób przygotowania: 1. Ciasto francuskie rozwinąć, wyciąć paski o szerokości 1,5 cm. 2. Każdy pasek posmarować jajkiem, posypać solą gruboziarnistą i kminkiem. 3. Piec na złoto w 180 st. C. Smacznego!!!

Zobacz także przepisy na:

    figmara
    figmara
    Paluszki z kminkiem
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paluszki z kminkiem

    Paluszki z kminkiem 630

    annaz
    annaz
    Przepisy na słodkości
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na słodkości

    Przepisy na słodkości 7556