Francuskie paluszki z solą i kminkiem

183 kliknięcia
13.04.2013
blog: Kuchnia domowa Ani

Przepis: Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Bardzo udany eksperyment z ciastem francuskim. Polecam, bo to całkiem fajna i szybka do przygotowania przekąska. Składniki: 1 ciasto francuskie sól gruboziarnista kminek 1 jajko Sposób przygotowania: 1. Ciasto francuskie rozwinąć, wyciąć paski o szerokości 1,5 cm. 2. Każdy pasek posmarować jajkiem, posypać solą gruboziarnistą i kminkiem. 3. Piec na złoto w 180 st. C. Smacznego!!!

Zobacz także przepisy na:

    BabciaGotuje:)
    BabciaGotuje:) Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UwagaBabciaGotuje
    Paluszki Francuskie

    Paluszki Francuskie 647

    figmara
    figmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figowe smaki
    Paluszki z kminkiem

    Paluszki z kminkiem 584

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Przepisy na słodkości

    Przepisy na słodkości 6941

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Słone paluszki z kminkiem

    Słone paluszki z kminkiem 3271

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Ekspresowe paluchy serowe

    Ekspresowe paluchy serowe 125