Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.

39 kliknięć
12.05.2017
blog: Katarzyna Rzepecka

Przepis: Fritatta z patelni, z szynką, fetą i szpinakiem. Moja opinia nt. patelni kamiennej Delimano Stone Legend.

Dziś mam dla Was przepis na przepyszną frittatę z patelni z dodatkiem szynki, świeżego szpinaku, pomidorów i sera feta. Danie pełne nowalijek, które idealnie pasuje na śniadania, a także kolacje i które jest bardzo aromatyczne, zdrowe, oraz dostarcza porcji niezbędnych składników odżywczych. Oprócz tego chciałabym się z Wami podzielić opinią na temat patelni kamiennej Stone Legend marki Delimano, produkowanej we Włoszech...

Zobacz także przepisy na:

    MaryJane
    MaryJane Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli Plate
    Opieńki z patelni

    Opieńki z patelni 4210

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    Szynka z patelni grillowej

    Szynka z patelni grillowej 1583

    schriker
    schriker Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny Przepis
    Grzanki z patelni

    Grzanki z patelni 2991

    magdalenan
    magdalenan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jedzonko
    Frittata ze szpinakiem i fetą

    Frittata ze szpinakiem i fetą 176

    With love to cook
    With love to cook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    With love to cook
    Fritatta

    Fritatta 152