Frittata, czyli niskowęglowodanowe i pożywne śniadanie (bez glutenu)

286 kliknięć
03.10.2015
blog: Dziś na talerzu

Przepis: Frittata, czyli niskowęglowodanowe i pożywne śniadanie (bez glutenu)

Frittata to najprościej mówiąc danie z jajek i dodatków zapiekane w piekarniku, co dla mnie oczywiście oznacza zapiekanie na patelni pod przykryciem - kto by tam miał rano czas i motywację, by włączać piekarnik! No, niektórzy na pewno mają, ale ja nie. PODSTAWA. Przeglądając rozmaite przepisy, można dojść do wniosku, że stałymi składnikami frittaty są: jajka, mleko, ser i pomidory. To taka podstawa, którą - jak wszystko -...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Filip
    Filip Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem warzywa!
    Deser owocowy z mleczkiem kokosowym

    Deser owocowy z mleczkiem kokosowym 2568

    Kinia87
    Kinia87 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kultura Kulinarna
    Szybka kolorowa frittata

    Szybka kolorowa frittata 110

    green goodies
    green goodies Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    green goodies
    FRITTATA Z WARZYWAMI

    FRITTATA Z WARZYWAMI 53

    spiekłarodem
    spiekłarodem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spiekłarodem
    frittata

    frittata 128

    KuchniaMniam
    KuchniaMniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KuchniaMniam
    Frittata z bobem i pomidorami

    Frittata z bobem i pomidorami 66