Frittata, czyli niskowęglowodanowe i pożywne śniadanie (bez glutenu)

290 kliknięć
03.10.2015
blog: Dziś na talerzu

Przepis: Frittata, czyli niskowęglowodanowe i pożywne śniadanie (bez glutenu)

Frittata to najprościej mówiąc danie z jajek i dodatków zapiekane w piekarniku, co dla mnie oczywiście oznacza zapiekanie na patelni pod przykryciem - kto by tam miał rano czas i motywację, by włączać piekarnik! No, niektórzy na pewno mają, ale ja nie. PODSTAWA. Przeglądając rozmaite przepisy, można dojść do wniosku, że stałymi składnikami frittaty są: jajka, mleko, ser i pomidory. To taka podstawa, którą - jak wszystko -...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kinia87
    Kinia87 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kultura Kulinarna
    Szybka kolorowa frittata

    Szybka kolorowa frittata 111

    spiekłarodem
    spiekłarodem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spiekłarodem
    frittata

    frittata 131

    KuchniaMniam
    KuchniaMniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KuchniaMniam
    Frittata z bobem i pomidorami

    Frittata z bobem i pomidorami 72