Frittata z brokułami, rzodkiewką i marynowaną Fetą

132 kliknięcia
10.05.2013
blog: wiem co jem

Przepis: Frittata z brokułami, rzodkiewką i marynowaną Fetą

„Frittata to taki trochę inny omlet. Bez mąki ale za to z dodatkiem mnóstwa innych składników dobieranych w zależności od pory roku i kulinarnych upodobań. Najczęściej najpierw jest podpiekany na patelni a później dopiekany w piekarniku, żeby masa na wierzchu się ścięła. Najlepsza jest do tego patelnia z odpinaną lub metalową rączką o śr. około 20-22cm. Ale jeśli tak jak ja nie posiada się takiej to można frittatę zapiec po...

Zobacz także przepisy na:

    annaz
    annaz
    Przepisy na sałatki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na sałatki

    Przepisy na sałatki 4788

    aronia
    aronia
    (bez tytułu)
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    (bez tytułu)

    (bez tytułu) 293

    NaStole.pl
    NaStole.pl
    Frittata z brokułem
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Frittata z brokułem

    Frittata z brokułem 527