Frittata z brokułami, rzodkiewką i marynowaną Fetą

135 kliknięć
10.05.2013
blog: wiem co jem

Przepis: Frittata z brokułami, rzodkiewką i marynowaną Fetą

„Frittata to taki trochę inny omlet. Bez mąki ale za to z dodatkiem mnóstwa innych składników dobieranych w zależności od pory roku i kulinarnych upodobań. Najczęściej najpierw jest podpiekany na patelni a później dopiekany w piekarniku, żeby masa na wierzchu się ścięła. Najlepsza jest do tego patelnia z odpinaną lub metalową rączką o śr. około 20-22cm. Ale jeśli tak jak ja nie posiada się takiej to można frittatę zapiec po...

Zobacz także przepisy na:

    wedith1
    wedith1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarny
    Zielona sałatka do grilla

    Zielona sałatka do grilla 5170

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Przepisy na sałatki

    Przepisy na sałatki 5041

    aronia
    aronia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wiem co jem
    (bez tytułu)

    (bez tytułu) 297

    NaStole.pl
    NaStole.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    NaStole.pl
    Frittata z brokułem

    Frittata z brokułem 541

    wedith1
    wedith1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarny
    Kolorowa sałatka do grilla

    Kolorowa sałatka do grilla 6076