galaretkowe jajeczka

79 kliknięć
31.03.2013
blog: moja e-książka kucharska

galaretkowe jajeczka

dowolny kolor galaretki skorupki od jajek Galaretkę rozpuszczamy w połowie zalecanej wody. Jajka nakłuwamy od spodu, wydłubujemy dziurkę i wylewamy zawartość. Skorupki płuczemy pod bieżąca wodą, następnie wyparzamy 10 sek w przegotowanej wodzie. Teraz są gotowe do napełnienia galaretką. Ja używam lejka, by łatwiej było napełnić:)

Zobacz także:

    SmakiNaTalerzu
    SmakiNaTalerzu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki na talerzu
    Galaretkowe arbuzy

    Galaretkowe arbuzy 69

    Taste Therapy
    Taste Therapy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste Therapy
    Galaretkowe jajka

    Galaretkowe jajka 31

    torcikownia
    torcikownia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodkości z pomysłem
    JAJECZKA

    JAJECZKA 29

    mila-gotuje
    mila-gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mila-gotuje
    Jajeczka :)

    Jajeczka :) 101

    mysweetalife
    mysweetalife Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mysweetalife
    Bomba galaretkowa

    Bomba galaretkowa 14

    asiast
    asiast Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kaczodajnia.blogspot.com
    Babka galaretkowa

    Babka galaretkowa 443

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Galaretkowa babka

    Galaretkowa babka 339