Gibanica z nadzieniem z mięsa mielonego wołowego

54 kliknięcia
04.11.2017
blog: Moje Małe Czarowanie

Przepis: Gibanica z nadzieniem z mięsa mielonego wołowego

Gibanica jest to potrawa kuchni bałkańskiej, przekąska z ciasta zwanego korą z nadzieniem z sera ale pysznie smakuje również z innymi nadzieniami np. z mięsa mielonego. Znakomicie ciasto kora zastępuje ciasto filo. Dziś przedstawiam pomysł kuchni Czarnogóry. Danie jest pyszne i nie raz do niego wrócicie, polecam. Gibanica z nadzieniem z mięsa mielonego wołowego. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Iza
    Iza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Izy
    Ryż z mięsem mielonym

    Ryż z mięsem mielonym 12651

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Taco z mielonym mięsem wołowym

    Taco z mielonym mięsem wołowym 1612

    natka432
    natka432 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z maliną
    Cannelloni z mięsem mielonym

    Cannelloni z mięsem mielonym 6850

    deptusia
    deptusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kurpinka gotuje
    zrazy wołowe z mielonym mięsem

    zrazy wołowe z mielonym mięsem 2294