Gicz cielęca po mediolańsku

1305 kliknięć
04.04.2016
blog: Tapenda

Przepis: Gicz cielęca po mediolańsku

Zaczynając przygodę z kawałkiem mięsa, którego nigdywcześniej sięnie przygotowywało, najlepiejzacząć od klasyki.Zanim przejdziemy do przepisu warto wiedzieć, że mięso giczy wołowej lub cielęcej odznacza się swoistą kleistością. Szpik, znajdujący się w kości nadaje daniu słodyczy.Każdy przepis na giczskupia się na tych2 cechach i cały myk polega na tym, abyte zalety podkr

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    nietylkopasta
    nietylkopasta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nietylkopasta.pl
    Gicz cielęca w warzywach

    Gicz cielęca w warzywach 1668

    Wino i kuchnia
    Wino i kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wino i kuchnia
    Osso bucco - gicz cielęca

    Osso bucco - gicz cielęca 414

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Gicz cielęca

    Gicz cielęca 2474

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Gicz cielęca po mediolańsku

    Gicz cielęca po mediolańsku 1305