Gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowym sosie

71 kliknięć
15.09.2014
blog: Kawa i Czekolada

Przepis: Gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowym sosie

Mięciutkie, ropływające się w ustach gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowo – śmietanowym sosie. Składniki na gnocchi: 1kg ziemniaków 300 g mąki pszennej 1/2 łyżeczki soli Składniki na sos podgrzybkowy: 300 g podgotowanych podgrzybków 200 ml śmietany kremówki (36 %) 1 cebula olej do smażenia sól morska, pieprz do smaki koperek Wykonanie: Ziemniaki obieramy, gotujemy w wodzie z solą do miękkości, przeciskamy przez praskę. Gdy...

Zobacz także przepisy na:

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Gniocchi buraczane

    Gniocchi buraczane 81

    beska72
    beska72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia jak życie
    Gniocchi - moja wersja

    Gniocchi - moja wersja 42

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Pesto

    Pesto 296

    wiosenka27
    wiosenka27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksplozja smaku
    Gnocchi ziemniaczane

    Gnocchi ziemniaczane 130