Gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowym sosie

71 kliknięć
15.09.2014
blog: Kawa i Czekolada

Gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowym sosie

Mięciutkie, ropływające się w ustach gniocchi ziemniaczane w podgrzybkowo – śmietanowym sosie. Składniki na gnocchi: 1kg ziemniaków 300 g mąki pszennej 1/2 łyżeczki soli Składniki na sos podgrzybkowy: 300 g podgotowanych podgrzybków 200 ml śmietany kremówki (36 %) 1 cebula olej do smażenia sól morska, pieprz do smaki koperek Wykonanie: Ziemniaki obieramy, gotujemy w wodzie z solą do miękkości, przeciskamy przez praskę. Gdy...

Zobacz także:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Jesiotr duszony w sosie podgrzybkowym

    Jesiotr duszony w sosie podgrzybkowym 264

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Gniocchi buraczane

    Gniocchi buraczane 73