Gnocchi z pesto i fasolką szparagową

41 kliknięć
22.12.2013
blog: Student eat

Przepis: Gnocchi z pesto i fasolką szparagową

Podczas recenzowania barszczu czerwonego tutaj, użyliśmy zamiast uszek, klusek włoskich, znanych pod nazwą gnocchi. Kluski te są całkiem ciekawą alternatywą jako wypełnienie zup, można je również podawać zamiast ziemniaków. Gnocchi przygotowuje się z ziemniaków mączastych, które zawierają dużo skrobi, dzięki czemu wystarczy niewiele mąki by zagęścić ciasto. Powinno użyć się mąki pszennej, jednak ze względu na alergię na to...

Zobacz także przepisy na:

    moniaa89
    moniaa89 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na drożdżach
    Delikatny kurczak z fasolką

    Delikatny kurczak z fasolką 92

    Agabi
    Agabi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    POTRAVEL
    Gnocchi z pesto, szpinakiem i parmezanem

    Gnocchi z pesto, szpinakiem i parmezanem 75