Gołąbki w kształcie rożków, w dodatku wekowane!

509 kliknięć
12.12.2016
blog: Kulinarna pasja

Przepis: Gołąbki w kształcie rożków, w dodatku wekowane!

"Dlaczego taki kształt? Bo miałam wielgachną kapuchę, z wielgachnymi liśćmi, ale nie miałam ochoty na wielgachne gołąbki. Kiedy więc zobaczyłam u Anido ukraiński sposób na zawijanie gołąbków, niezmiernie się ucieszyłam. Nie będę szczegółowo opisywać jak robić gołąbki. Chodziło mi tylko o podzielenie się ciekawym sposobem na ich zawijanie. Należy każdy liść rozciąć wzdłuż najgrubszego "nerwu", usuwając go przy okazji. A...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    jakipiernik
    jakipiernik
    Jagodowe "rożki"
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jagodowe "rożki"

    Jagodowe "rożki" 37

    kamaria
    kamaria
    Rożki waniliowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rożki waniliowe

    Rożki waniliowe 289

    Mirabelka
    Mirabelka
    Rożki białostockie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rożki białostockie

    Rożki białostockie 299

    Bożena
    Bożena
    Mięso wekowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mięso wekowane

    Mięso wekowane 18610