Gołąbki z bulgurem, fetą i oliwkami

77 kliknięć
22.10.2013
blog: Silver Teaspoon

Przepis: Gołąbki z bulgurem, fetą i oliwkami

Gdy byłam małą dziewczynką nie przepadałam za gołąbkami. Jeśli już się zdecydowałam je zjeść, najczęściej odkładałam kapusty na bok i wyjadałam farsz polany sosem pomidorowym. Najwidoczniej trafiłam kiedyś na twarde liście. Sposobem na ten mankament jest użycie włoskiej kapusty, która ma delikatniejszy smak i liście zdecydowanie szybciej stają się miękkie. Nadzienie gołąbków ma intensywny smak dzięki słonej fecie i oliwkom....

Zobacz także przepisy na:

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Gołąbki bez zawijania

    Gołąbki bez zawijania 15343

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    marta-gotuje.pl
    Proste greckie gołąbki

    Proste greckie gołąbki 122