Gruszki na zimno do deserów lub mięs

475 kliknięć
05.10.2013
blog: Anyżkowo

Przepis: Gruszki na zimno do deserów lub mięs

Gruszki na zimno do deserów lub mięs Gruszki są świetnym dodatkiem do mięs lub deserów. Miękkie możesz podawać z lodami lub zaserwować do pasztetów czy pieczonego mięsa. Składniki : 6 gruszek 400g cukru sok z 2 cytryn 3 gwiazdki anyżu 1 kora cynamonu 3 łyżki octu winnego Przygotowanie : Gruszki obierz ze skórki. Do garnka wlej wodę, sok z cytryny, ocet oraz wrzuć przyprawy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj na małym ogniu 30-40...

Zobacz także przepisy na:

    zjedz_mnie
    zjedz_mnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zjedz_mnie
    Na deser gruszki

    Na deser gruszki 503

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Dynia w occie

    Dynia w occie 10173

    mężczyzna-gotuje
    mężczyzna-gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mężczyzna gotuje
    Gruszki w occie

    Gruszki w occie 1803

    Babciagramolka
    Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buniabaje w kuchni
    Pochrzaniona gruszka

    Pochrzaniona gruszka 245

    Est-Ouest
    Est-Ouest Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Est-Ouest
    Gruszki w karmelu

    Gruszki w karmelu 924

    Krysia
    Krysia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kocioł i garnek
    Borówka z gruszką i miodem

    Borówka z gruszką i miodem 657

    ankawell
    ankawell Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    życie od kuchni
    SIERPIEŃ SEZONOWE PRZEPISY

    SIERPIEŃ SEZONOWE PRZEPISY 70

    ankawell
    ankawell Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    życie od kuchni
    WRZESIEŃ SEZONOWE PRZEPISY

    WRZESIEŃ SEZONOWE PRZEPISY 50

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Gruszki na zimno do deserów lub mięs

    Gruszki na zimno do deserów lub mięs 475