Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

33 kliknięcia
11.07.2017
blog: food²

Przepis: Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

Pozostając w temacie oszukanych„ryb” (po wegańskim sushi), przedstawiam Wam„tuńczykową” pastę ze słonecznika. Zaserwowana na chrupiących grzankach z ulubionymi warzywami nie ma sobie równych! W ogóle uważam, że słonecznik to idealna baza do wszelkich past kanapkowych. W połączeniu z dynią, czy suszonymi pomidorami jest wręcz uzależniający. W wersji „tuńczykowej” za rybny smak odpowiadają: pasta miso, olej lniany i wędzona...

Zobacz także przepisy na:

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TUŃCZYKOWA PASTA

    TUŃCZYKOWA PASTA 13

    Anna Małek
    Sprawdzonakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta ze słonecznika

    Pasta ze słonecznika 462

    Nina
    Nina w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta ze słonecznika i rukoli

    Pasta ze słonecznika i rukoli 353

    Nina
    Nina w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta ze slonecznika i rukoli

    Pasta ze slonecznika i rukoli 281

    natalia.r
    Poezja-smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta ze słonecznika i pieczonej papryki

    Pasta ze słonecznika i pieczonej papryki 124

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ZIOŁOWY KAMUFLAŻ

    ZIOŁOWY KAMUFLAŻ 32

    Gary Barbary
    gary barbary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pasta z bakłażana (kukbuk)

    pasta z bakłażana (kukbuk) 1338