Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

24 kliknięcia
11.07.2017
blog: food²

Grzanki z „tuńczykową” pastą ze słonecznika

Pozostając w temacie oszukanych„ryb” (po wegańskim sushi), przedstawiam Wam„tuńczykową” pastę ze słonecznika. Zaserwowana na chrupiących grzankach z ulubionymi warzywami nie ma sobie równych! W ogóle uważam, że słonecznik to idealna baza do wszelkich past kanapkowych. W połączeniu z dynią, czy suszonymi pomidorami jest wręcz uzależniający. W wersji „tuńczykowej” za rybny smak odpowiadają: pasta miso, olej lniany i wędzona...

Zobacz także:

    AniaGotuje.pl
    AniaGotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AniaGotuje
    Pasta z pestek słonecznika

    Pasta z pestek słonecznika 68

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Grzanki z pastą z bobu

    Grzanki z pastą z bobu 135

    AZgotuj
    AZgotuj Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AZgotuj
    Pasta ze słonecznika do kanapek

    Pasta ze słonecznika do kanapek 113

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Pasta ze słonecznika

    Pasta ze słonecznika 34