Gulasz i kuchnia węgierka

43 kliknięcia
01.08.2017
blog: Kuchnia Bon Appetit

Przepis: Gulasz i kuchnia węgierka

Gulasz z papryką Składniki: Mięso wołowe na gulasz np. antrykot – 500g Ostra kiełbasa np. węgierska lub chorizo – 100g Czerwona papryka – 2 sztuki Pomidor – 1 sztuka Suszona papryczka chili – 1 sztuka Czerwone wino – 200ml Czosnek – 2 ząbki Cebula – 1 sztuka Ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz Natka pietruszki Wykonanie – gulasz: Mięso kroimy w równą kostkę. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Aneta Klimecka
    Aneta Klimecka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja smaczna kuchnia
    Gulasz z chorizo

    Gulasz z chorizo 207

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Indyk duszony ze śliwkami

    Indyk duszony ze śliwkami 1171

    mojaeforemka
    mojaeforemka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mojaeforemka
    Nobel dla papryki

    Nobel dla papryki 34

    Feeria
    Feeria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Feeria Smaków bez cukru
    Kurczak ze Śliwkami

    Kurczak ze Śliwkami 664