Gulasz i kuchnia węgierka

30 kliknięć
01.08.2017
blog: Kuchnia Bon Appetit

Gulasz i kuchnia węgierka

Gulasz z papryką Składniki: Mięso wołowe na gulasz np. antrykot – 500g Ostra kiełbasa np. węgierska lub chorizo – 100g Czerwona papryka – 2 sztuki Pomidor – 1 sztuka Suszona papryczka chili – 1 sztuka Czerwone wino – 200ml Czosnek – 2 ząbki Cebula – 1 sztuka Ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz Natka pietruszki Wykonanie – gulasz: Mięso kroimy w równą kostkę. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    POMPOKRACJA
    POMPOKRACJA Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pompokracja
    GULASZ Z INDYKIEM I DYNIĄ

    GULASZ Z INDYKIEM I DYNIĄ 39

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Gulasz z boczniaków i papryki

    Gulasz z boczniaków i papryki 181