Gulasz Wołowy po Azjatycku z Pędami Bambusa i Grzybami Shitake

135 kliknięć
13.05.2017
blog: kuchennecudajoanny

Przepis: Gulasz Wołowy po Azjatycku z Pędami Bambusa i Grzybami Shitake

Skład: 1 kg wołowiny np.: z udźca Marynata: 5-6 łyżek sosu sojowego 4-5 łyżek sosu ostrygowego 5-6 kropel oleju sezamowego 1 płaska łyżeczka mielonego imbiru Dodatkowo: 12 grzybów shitake 5 pieczarek 1 słoiczek pędów bambusa (454g) pół marchewki 1 papryka chili 5 ząbków czosnku 500ml bulionu wołowego 3-4 łyżki oleju rzepakowego 2 łyżki mąki +100ml wody sezam biały sos sojowy sos ostrygowy sos Worcestershire ...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Zupa pikantno-kwaśna

    Zupa pikantno-kwaśna 204

    Paulinka_K
    Paulinka_K Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne przepisy
    Sałatka z  pędami bambusa

    Sałatka z pędami bambusa 4177

    brzozka13
    brzozka13 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kluski z serem
    Policzki wołowe

    Policzki wołowe 12967

    magdasad
    magdasad Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłopisalnia
    Wołowina w sosie ostrygowym

    Wołowina w sosie ostrygowym 154

    fitmartyna
    fitmartyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Healthy eating
    Dietetyczna chińszcyzna

    Dietetyczna chińszcyzna 353

    justyna.kuzia
    justyna.kuzia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    RudawKuchni
    Gulasz wołowy z borowikami

    Gulasz wołowy z borowikami 147