Gulasz z jelenia w czerwonym winie z podgrzybkami

1608 kliknięć
02.11.2014
blog: Gotowanie jest łatwe

Przepis: Gulasz z jelenia w czerwonym winie z podgrzybkami

600 g mięsa gulaszowego z jelenia marynata: 1 szkl wina czewonego wytrawnego ząbki czosnku pół łyżeczki suszonej papryki szczypta suszonej chili w płatkach 1 łyżeczka rozmarynu kilka ziaren jałowca 3-4 ziarna ziela angielskiego sól pieprz majeranek 2 cebule tłuszcz do smażenia ziemniaki surówki (ewent. zestaw surówek) 200 g świeżych lub mrożonych podgrzybków Mięso umyć pod bieżącą wodą. Przyprawy włożyć do moździerza i...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    zamieszaj
    zamieszaj Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ugotuj mi
    Gulasz z mięsa jelenia

    Gulasz z mięsa jelenia 5537

    Wiech
    Wiech Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia bez chemii
    Gulasz z jelenia

    Gulasz z jelenia 6591

    zambi88
    zambi88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smacznie ugotowane
    Pieczeń z jelenia

    Pieczeń z jelenia 14957

    ann
    ann Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozkosze-stolu
    pieczony udziec z jelenia

    pieczony udziec z jelenia 8102

    Kasieńka
    Kasieńka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plate of Joy
    Duszony jeleń w czerwonym winie

    Duszony jeleń w czerwonym winie 2271