GULASZOWA Z PIECZONĄ PAPRYKĄ I KASZĄ JAGLANĄ

16 kliknięć
24.10.2015
blog: KuchcikoweLove

Przepis: GULASZOWA Z PIECZONĄ PAPRYKĄ I KASZĄ JAGLANĄ

300 g udźca wołowego, 1/4 szklanki whisky 2,5 litra wody 1 duża, upieczona papryka 2 marchewki 1/2 selera 1/2 pietruszki, korzeń 1 ząbek czosnku 1 duża cebula 3 ogórki kiszone 2 łyżki natki pietruszki 50 g kaszy jęczmiennej drobnej 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1/2 łyżeczki płatków chili 2 liście laurowe 2 ziela angielskie 1 łyżeczka papryki słodkiej 1/2 łyżeczki białej gorczycy 1/2 łyżeczki kminku sól W dużym garnku...

Zobacz także przepisy na: