Habżyki - chleb lniany niepieczony oraz pasta kanapkowa z soczewicy

203 kliknięcia
29.05.2014
blog: Skwierczące Pomysły z szalonej Patelni

Przepis: Habżyki - chleb lniany niepieczony oraz pasta kanapkowa z soczewicy

zisiaj chciałabym przedstawić bardzo ciekawy produkt - lniany niepieczony-żywy chleb Habżyki. Ma on postać cieniutkich, chrupkich kromeczek. Dzięki temu, że chleb ten jest produkowany w niskiej temperaturze (poniżej 42 stopni), wszystkie wartości odżywcze ziaren, które wchodzą w jego skład są zachowane - kromeczki zawierają enzymy, białka, witaminy i minerały. O tym, że Habżyki to faktycznie "żywy" chleb może przekonać ten...

Zobacz także przepisy na:

    mati99.mx
    mati99.mx Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Się Liczy
    Kanapka ,,roślinna"

    Kanapka ,,roślinna" 33

    ammniam
    ammniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Am mniam
    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek

    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek 22

    laaisve
    laaisve Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kraina Garów
    Czarna pasta.

    Czarna pasta. 142

    ammniam
    ammniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Am mniam
    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek

    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek 18

    mrowieckaro
    mrowieckaro Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zjadłam niebo
    141 SOBOTNI TALERZ

    141 SOBOTNI TALERZ 44