Habżyki - chleb lniany niepieczony oraz pasta kanapkowa z soczewicy

217 kliknięć
29.05.2014
blog: Skwierczące Pomysły z szalonej Patelni

Przepis: Habżyki - chleb lniany niepieczony oraz pasta kanapkowa z soczewicy

zisiaj chciałabym przedstawić bardzo ciekawy produkt - lniany niepieczony-żywy chleb Habżyki. Ma on postać cieniutkich, chrupkich kromeczek. Dzięki temu, że chleb ten jest produkowany w niskiej temperaturze (poniżej 42 stopni), wszystkie wartości odżywcze ziaren, które wchodzą w jego skład są zachowane - kromeczki zawierają enzymy, białka, witaminy i minerały. O tym, że Habżyki to faktycznie "żywy" chleb może przekonać ten...

Zobacz także przepisy na:

    ammniam
    ammniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Am mniam
    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek

    Kanapkowa pasta z fasoli i kurek 31

    mati99.mx
    mati99.mx Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Się Liczy
    Kanapka ,,roślinna"

    Kanapka ,,roślinna" 33

    laaisve
    laaisve Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kraina Garów
    Czarna pasta.

    Czarna pasta. 153

    mrowieckaro
    mrowieckaro Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zjadłam niebo
    141 SOBOTNI TALERZ

    141 SOBOTNI TALERZ 49