Halibut aromatyzowany natką

955 kliknięć
31.05.2013
blog: Buniabaje w kuchni

Przepis: Halibut aromatyzowany natką

Nie miałam ochoty na żadne eksperymenty. Szkoda tylko , że miałam halibuta mrożonego-wolała bym świeżego. Z reguły marynuję ryby - dziś pominęłam ten etap. Halibut jest tak smaczną rybą, że w zasadzie sam się smakowo broni. Czas: 30 minut Składniki: 1 duży stek z halibuta 1/4 cytryny sól do smaku pieprz mielony do smaku 2 łyżki usiekanej natki pietruszki 1/3 łyżeczki otartej skórki cytrynowej 3 łyżki oleju z pestek winogron...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    gotoewa
    gotoewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Ewy
    Smażony halibut

    Smażony halibut 10628

    pookcook
    pookcook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pookcook
    Stek z halibuta

    Stek z halibuta 666

    Babciagramolka
    Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buniabaje w kuchni
    Halibut w pieczarkach

    Halibut w pieczarkach 592

    bernika
    bernika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moj kulinarny pamiętnik
    Baklazan faszerowany miesem

    Baklazan faszerowany miesem 10666