Halibut na parze z imbirem i czosnkiem

715 kliknięć
05.12.2013
blog: Kulinarne Pogawędki

Przepis: Halibut na parze z imbirem i czosnkiem

Ania: Halibut to przepiękna ryba. Jak dla mnie król wszystkich ryb. Mięso jest białe jak śnieg, a w smaku przypomina niecomięso kurczaka. Jeśli dobrze przygotowane jest soczyste i miękkie. Łatwo jednak pozbawić go swych zalet poprzez zbyt długąobróbkę termiczną. Należy też pamiętać, aby filety były cienkie - maksymalnie około 1,5 centymetra. Ważne jest również to, aby filety były o jednakowej grubości. Dziś zapraszamy na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Nina
    Nina w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Halibut na parze z puree groszkowo-ziemniaczanym i marchewką

    Halibut na parze z puree... 569

    Babciagramolka
    Buniabaje w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Halibut imbirowo-cytrusowy na parze

    Halibut imbirowo-cytrusowy na parze 1344

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Halibut na parze w liściach szpinaku

    Halibut na parze w liściach szpinaku 360

    Wulkan-smaku
    Wulkan smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierożki dim sum gotowane na parze

    Pierożki dim sum gotowane na parze 3059

    Nina
    Nina w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Halibut pod pistacjową pierzynką

    Halibut pod pistacjową pierzynką 231

    Kulinarne Inspiracje Futki
    Kulinarne Inspiracje Futki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Halibut w sosie porowym

    Halibut w sosie porowym 518

    kalina.czarnopolska
    22kilo.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorsz z imbirem na parze

    Dorsz z imbirem na parze 193

    malgoshka
    Pobite gary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorsz gotowany na parze z chilli i imbirem

    Dorsz gotowany na parze z chilli i imbirem 369

    nataliasiemianowska
    lekcje w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Piccata z halibutem

    Piccata z halibutem 68