Halibut smażony w chrupiącej skórce z francuskiej musztardy Develey

533 kliknięcia
17.10.2014
blog: Sio-smutki

Przepis: Halibut smażony w chrupiącej skórce z francuskiej musztardy Develey

Musztarda francuska firmy Develey to piękne nasionka czarnej i białej gorczycy w zalewie octu winnego. Wyglądają tak wykwintnie i czarująco, że aż kusi, by wykorzystać je w nietypowy sposób. Dziś przygotowałam więc smażonego halibuta w chrupiącej skórce z tych nasionek. Wygląda jak ryba smażona w kawiorze;) Podałam ją na puree z ziemniaków i czarnej rzepy z kozieradką, przepis znajdziecie tutaj . Składniki: po porcji...

Zobacz także przepisy na:

    smakikuchenne
    smakikuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    O kuchni z uczuciem
    Halibut smażony

    Halibut smażony 3359

    gotoewa
    gotoewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Ewy
    Smażony halibut

    Smażony halibut 10617

    langier.martusia
    langier.martusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z maminego zeszytu...
    Smażony halibut

    Smażony halibut 1775

    kasiekw
    kasiekw Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kasiekw gotuje
    indyk w musztardzie francuskiej

    indyk w musztardzie francuskiej 5074

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Smażony halibut

    Smażony halibut 5371