Halibut smażony z pomarańczą

550 kliknięć
13.08.2015
blog: królestwo garów

Przepis: Halibut smażony z pomarańczą

2 filety halibuta ze skórą, 1 pomarańcza, pieprz, sól, oliwa, masło, Zdjąć skórę z filetów i dokładnie ją oczyścić. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 70 stopni na około 20 minut. Następnie zwiększyć temperaturę do 150 stopni i... i pilnować aby się nie spaliła a była chrupka – ja piekłam jeszcze 10 minut. Skórkę pomarańczy zetrzeć na drobnej tarce. Sok z pomarańczy wycisnąć. Filety oprószyć pieprzem, posypać skórką...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    smakikuchenne
    smakikuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    O kuchni z uczuciem
    Halibut smażony

    Halibut smażony 3358

    gotoewa
    gotoewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Ewy
    Smażony halibut

    Smażony halibut 10617

    langier.martusia
    langier.martusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z maminego zeszytu...
    Smażony halibut

    Smażony halibut 1775

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Smażony halibut

    Smażony halibut 5371

    Babciagramolka
    Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buniabaje w kuchni
    Halibut z pieczarkami

    Halibut z pieczarkami 543

    Babciagramolka
    Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Buniabaje w kuchni
    Halibut z owocami

    Halibut z owocami 272

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Halibut smażony z pomarańczą

    Halibut smażony z pomarańczą 550