Historia od kuchni: miód

53 kliknięcia
17.07.2017
blog: Pyszne Wege

Przepis: Historia od kuchni: miód

Miód jest substancją niezwykłą. Nie dość, że posiada wiele walorów odżywczych i przecudowny słodki smak, to jeszcze sprawia wrażenie odpornego na upływ czasu. Jest to bowiem jedna z niewielu rzeczy nadających się do spożycia, która praktycznie się nie psuje. Świadczą o tym mające miejsce w 2012 roku wykopaliska w Gruzji. Znaleziono tam wówczas miód liczący grubo ponad pięć tysięcy lat, a nadający się wciąż do spożycia. Co...

Zobacz także przepisy na:

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: Jabłko

    Historia od kuchni: Jabłko 45

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: cebula

    Historia od kuchni: cebula 32

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: Tempeh

    Historia od kuchni: Tempeh 98

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: Wielki Post

    Historia od kuchni: Wielki Post 38

    maly3city
    maly3city Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nalewki domowe
    Miód w naszej kuchni

    Miód w naszej kuchni 21

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: Jajka

    Historia od kuchni: Jajka 7

    PyszneWege
    PyszneWege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne Wege
    Historia od kuchni: miód

    Historia od kuchni: miód 53