Hiszpański bulion rybny - przepis podstawowy, nieodzowny do paelli, sosów i dań z ryb

5 kliknięć
09.10.2015
blog: comidas y vinos

Przepis: Hiszpański bulion rybny - przepis podstawowy, nieodzowny do paelli, sosów i dań z ryb

Bulion rybny jest w kuchni hiszpańskiej nieodzowny, powiedziałabym nawet jest jedną z jej gwiazd. Hiszpanie uwielbiają ryby (o tym chyba nie muszę pisać) i są prawdziwymi mistrzami w ich przygotowywaniu. Zapweniam was, że dobra, poczciwa paella to tylko jedno z tysiąca (tak tysiąca!) dań, ktore znajdziecie w tej kuchni. Dla mnie prawdziwym odkryciem były sosy do ryb i dania nazywane tu mar y montana czyli morze i góry -...

Zobacz także przepisy na:

    Karolina - Co Pysznego?
    Karolina - Co Pysznego? Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Co Pysznego?
    Paella

    Paella 704

    pookcook
    pookcook Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pookcook
    Paella mixta

    Paella mixta 454

    primavera77
    primavera77 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z Kuchni Do Kuchni
    Paella marinera

    Paella marinera 59

    MariaZ
    MariaZ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Suma Wszystkich Smakow
    FIDEUA VALENCIANA...

    FIDEUA VALENCIANA... 188

    MAgda
    MAgda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Silver Teaspoon
    Ekspresowa Paella

    Ekspresowa Paella 73

    zucchini-blues
    zucchini-blues Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zucchini-blues
    Paella z owocami morza

    Paella z owocami morza 252

    carmona
    carmona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog Carmona Tapas Bar
    Fideua

    Fideua 365