Ikalia – 100% kakao. Bez pierdół.

51 kliknięć
27.04.2017
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: Ikalia – 100% kakao. Bez pierdół.

Ikalia – organiczna gorzka czekolada. 100% czystego kakao – zero cukru, zero lecytyny, zero dodanych tłuszczów. Czytaj też: Grenada Chocolate – gorzka setkaz Grenady. Ikalia to francuska organiczna gorzka czekolada z certyfikatem AB (Agriculture Biologique). 100% kakao oznacza, że kakao jest jedynym składnikiem tej tabliczki. Nie ma tu nic więcej. Ani grama cukru, żadnej lecytyny i innych emulgatorów, żadnych dodatkowych...

Zobacz także przepisy na:

    MartaF
    MartaF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchennym raju
    Przypadkowe kawowe serniko-brownie

    Przypadkowe kawowe serniko-brownie 153

    panimagoga
    panimagoga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki ogrodu
    ROLADA KOKOSOWA BEZ PIECZENIA

    ROLADA KOKOSOWA BEZ PIECZENIA 2047

    wolfilles
    wolfilles Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    || breakfast!
    57.

    57. 41

    Taste me
    Taste me Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste me!
    Wegańskie kruche ciastka bez cukru

    Wegańskie kruche ciastka bez cukru 1111

    Cynamonka
    Cynamonka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cynamon w kuchni
    Frappe z kakao

    Frappe z kakao 59